Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

♥♥ Nuffnang ♥♥

♥♥ Suka Blog Ni??? ♥♥

Share |
Friday, April 17, 2015

♥️ I dah kurus !! ♥️

        Hasilnya bila amalkn dua produk dlm sehari..!!! 

          Memang hakikat dlu bdn ku kecil @ keding kot haha... Dan smua ibu2 yg mgandung smestinya berat akn naik mungkin 2 x ganda dr berat asal..tp kalo selepas bersalin xkawal n xusaha utk dptkn bentuk bdn asal alamat makin btimbun bju2 sluar2 baru dlm almari .. Baju@sluar lama nk buat apa? Nk jual ? Nak buang ? Nk bungkus msuk stor ? Sayangkn..Rugi..bju cantik2 dlm stor hihihi...ke nk tggu anak pkai nnti..lma beno nk tggu anak besar pnjg.. Jgn membazir beli lg tp korbankn sikit duit utk kesihatan anda..xrugi pn.. 
           Mungkin juga ada org kta alah dia mmg dh kurus dr dulu.. Tp jawapan sy.. Xkn sy nk gemuk pd msa dpn !!! Tepuk dada tnya selera.. Ini bkn utk mghina @ menunding jari pd sesiapa.. Risiko kegemukan melampau boleh mengundang pelbagai pnyakit..kalau ada yg sejarah keturunan jaga2 ye..Mencegah lbh baik dr merawat ..
Biar pic bbicara.. Dlu kini n slmanya..Nak kurus.. Nk cerah...



                Zmn bujang 

Ini....2015

                  Pic zmn skrg



Walaupn anak baru sorg tp bntuk bdn cm anak dara .. Oppsss 🙊🙊🙊🙊

📌 Pakej Slim 📌

        Akhirnya berjaya turunkn berat org tsyg ni..dlu msa bujang kurus..bila dh tunang n kahwin ni berat naik mendadak..hati bnyk sng..So kmbali ke proses penurunan berat bdn ..kempis perut..buang toksin..buang lemak tepu..Hanya amalkan set Mineral Coffee n Garlic ni hasilnya..dlu berat boleh cecah smpi 108kg..trun kepada 94 kg skrg masih lg proses nk trun berat..Berat terkini tggu ye.. Anda bila lg? Rasa bdn tu gemuk..lemak tepu? Jgn tggu lg..mari amalkn setiap hari..hasil sgt memuaskan..

               Zaman Bujang

                   Slps kahwin

Dah turun berat bdnnya..tahniah syg..truskn amalkan hari2 nnti kurus lg..

Boleh pm/telegram/whatsapp/wechat 0196229489

Harga kasih syg..
Tuesday, March 3, 2015

♥️ Set Kurus ♥️

         Set yg membantu utk kurus. Mineral Coffee + Garlic


♧ Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan
♧ Dapat meneutralkan ASID dalam badan
♧ Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
♧ Mampu menjadi diet harian
♧ Mencegah komplikasi Kencing Manis
♧ Menstabilkan tekanan darah
♧ Mencegah dan memulihkan Gastrik
♧ Mencegah Osteoporosis
♧ Merendahkan risiko sakit jantung
♧ Mengubati Asma
♧ Mencegah Migraine
♧ Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
♧ Anti Penuaan

📌 Mineral coffee utk yg mengandung - Bagi IBU MENGANDUNG, 

Mineral Coffee dapat:

☑Mengatasi masalah bacaan tekanan darah rendah.
☑Menstabilkan gula dalam darah untuk
mengelakkan GDM (gestational diabetes mellitus) atau kencing manis ketika mengandung.
☑Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sangat rendah.
☑Memberi tenaga serta mengenyangkan dikala si ibu yg mengalami 'morning sickness', tidak lalu makan atau kerap muntah pada awal kehamilan.
☑Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepanjang kehamilan.
☑Merawat masalah 'cramps' dan sembelit dikalangan ibu hamil.

Bagi IBU MENYUSU,

Mineral Coffee boleh membantu bagi:

☑Khasiat Magnesium dalam Mineral Coffee akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yg sangat penting bagi kesihatan tulang & gigi ibu menyusu.
☑Mineral Coffee dapat meredakan stress para ibu akibat masalah/kesakitan selepas bersalin .
☑Membanyakkan/memekatkan susu badan.
☑Ibu menyusu pasti boleh kekal langsing dgn MENYUSU BAYI & MINERAL COFFEE

📌 KEBAIKAN GARLIC : 

√ Antibiotik yang selamat dan semulajadi
- ianya selamat untuk kegunaan jangka masa panjang untuk mempertingkatkan
sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema , kulat , kuman, virus dan yis candida.

 √ Menghalang Alergi - mempertingkatkan
penyakit berkait sistem imun seperti hidung yang sensitif, sinus, alergi, asma, selsema, hepatitis.

√ Mempertingkatkan Sistem
Penghadaman - formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah
berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastric,
ketidakhadaman.

√ Memoderatkan tekanan darah tinggi -kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.

√ Detoksifikasi - garlic mampu
mengeluarkan raksa,plumbum dan kadmium iaitu logam toksik dari tubuh dengan pantas.

√ Menurunkan kolesterol - menurunkan kolesterol, LDL, trigliserid dan kelikatan
darah, mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung
dan menghalang strok dan penyakit
koronari.

√ Mencegah Kanser - membantu mengelak dan merawat kanser dengan
mengurangkan bahan pencetus kejadian
kanser - Nitrosamine.

√ Menstabilkan Glukos - Menolong menstabilkan glukos di dalam tubuh
kita.

√ Arthritis - bantu mengurangkan
bengkak-bengkak pada sendi serta sakit berkaitan akibat bengkak-bengkak
tersebut.

√ Mengandungi spearmint -
memertingkatkan sistem penghadaman
dan fungsi jantung.

#MMGNANAB32
#PAGE Zhaf Beauty & Healthy Care
https://www.facebook.com/pages/Zhaf-Beauty-Healthy-Care/1549178361985516
#SAYAAGEN
#SAYAPENGGUNA
#KAYASIHATKURUSCANTIK

Pm/Telegram/Whatsapp/Wechat
Pengedar @ dropship diperlukan
Monday, March 2, 2015

♥️ Set Percubaan ♥️

          Gabungan Bbplus dan Mineral Coffee .. Set percubaan .. Utk kurus dan cantik !! 
        Sy sudah amalkn .. Terbaik .. Anda bila lg ?? ✌️✌️✌️minum pagi n malam..


Pm/telegram/wechat/whatsapp 0196229489
Thursday, February 26, 2015

♥️ Bbplus Collagen ♥️


         Kini RAHSIA telah terbongkar !!! Nk gebu ? Nk cerah ? Nk slim ? Nk pkai semula bju zmn anak dara ? Tgk n lihatlah hasil nya hihihi 😉😉😉😉 Kini !!! Comel x ??? Mengembalikan keremajaan kulit anda.. Cntik luar n dlm..


✌ Sy telah mengamalknnya . Anda bila lg??

✔Perubah ketara seawal 3 hari
✔Tona kulit menjadi putih dalam masa 6 hari
✔Kulit halus seperti kulit bayi
✔Kulit  lembap dan licin dlm masa 3hari
✔Badan menjadi cergas dan bertenaga
✔Mengatasi masalah kulit rosak
✔Mengatasi rabun mata
✔jerawat kecut dalam masa 6hari secara semulajadi
✔Mengatasi masalah dalaman spt susah buang air besar
✔Sangat sesuai untuk ibu-ibu yg mengandung
✔Sangat sesuai untuk ibu yg menyusukan anak
✔Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik
✔Menghilangkan tanda dan kesan regangan kulit
✔Memudarkan parut hitam yg lama 
✔️Mencegah penuaan
✔Mengatasi kulit terbakar
✔Sangat sesuai untuk lelaki dan wanita
✔Seluruh badan akan cerah
✔Sangat sesuai untuk penyakit ekzema & psoriasi

📌 Boleh juga kurus ..selain cerah!!!

Berminat
Pm/whatsapp/telegram/wechat

Dulu kulit kusam je..gelap..kini kulit halus mulus hihihi..



Wednesday, February 25, 2015

♥️ Bio Seleza Pad ♥️


📌 Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

📌 BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

📌 4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:
Kesan Anti-Bakteria
Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi  

✔️ SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.

✔️ ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intik wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.

✔️ NANO PERAK berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.

📌 CIRI-CIRI UTAMA BIO SELEZA FEMININE PAD ;

* Tiada bau yang tak menyenenagkan kerana ada funsi penyahbau.
* Lembut dengan lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri serapan hebat.
* mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut.

Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
* KEPUTIHAN
* HAID TAK STABIL
* VAGINA GATAL dan BERBAU
* MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
* PENING DAN KURANG TENAGA KETIKA HAID
* PAD BOCOR
 
BIOSELEZA vs. PAD LAIN
* Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
* Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK 
kepada pemakai.
* Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid.
* Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah

Berminat
Pm/whatsapp/telegram/wechat

Perlukan pengedar / dropship

Sunday, February 15, 2015

❤️ MAHARANI ❤️

Keberkesanan & Kehebatan serta membantu menyelesaikan masalah persekitaran

# Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain.

# Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu dara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu dara.

# Mengawal selia tekanan darah,emosi dan saraf

# Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain.

# Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemangat, kulit halus , awet muda, dan dapat memberikan kebahagiaan kepada pasangan

# Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain

# Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persediaan kesuburan awal. 

# Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin.

HALAL ke????
------------------

✔️ Herba Maharani ni produk keluaran Beijing Tong Ren Tan dari negara China so mestilah ada rasa ragu tentang status halalnyakan.
✔️ Jangan risau dan ragu lagi sebab Herba Maharani adalah confirm halal.
✔️ Herba Maharani – Te Zhi Bai Feng Wan ini mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh Jakim ).
✔️ Disebabkan Herba Maharani ini adalah produk dari luar negara, Jakim tidak boleh meletakkan logo pada kotak Herba Maharani ni.
✔️ Tetapi pihak Jakim telah mengiktiraf badan-badan Islam luar negara seperti China Islamic Association dan Herba Maharani telah mendapat sijil halal dari badan tersebut.

🔘 Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
🔘 Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
🔘 Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

👍👍 CONTOH CARA MAKAN HERBA MAHARANI :
📍 Tempoh haid anda 4 hari. Maka hari ke 5 sudah boleh mula makan Herba Maharani sehingga hari ke 16 (satu kotak = 300
biji = 25 biji pil kecil X 12 hari).

📍 Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Berminat
Pm/whatsapp/telegram/wechat

Perlukan pengedar / dropship


Wednesday, February 11, 2015

❤️ Marine Essence ❤️



BAHAN2 UTAMA SABUN CERAH KETIAK aka Marine Essence 

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree`
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit.Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

>>Yang Bestnya, Semua Kebaikan Ini Ada Dalam Sabun Yang Wangi Dan Sesuai Untuk Seisi Keluarga!! <<

KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENCE

✔ Merawat jerawat dibadan 
✔ Merawat Kulit Berjeragat Panau dan Kurap 
✔ Mencegah Ketiak yang Berbau 
✔ Menghilangkan Kesan Hitam pada Ketiak 
✔ Hitam di celah Leher & Paha 
✔ Merawat Ecxema dan lain2 masalah kulit 
✔ Menjadikan kulit anda putih dan gebu

MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO

ANDA Bermasalah Dengan :-

- Kelemumur
- Kulit kepala berminyak
- Kulit kepala berkudis dan berbau
- Rambut gugur
- Rambut kusut
- Rambut berbau bagi mereka yang bertudung

MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO dengan ektrak garam buluh dapat membantu mengatasi masalah2 berikut. Memelihara rambut dan kulit kepala dari pencemaran serta radikal bebas, menjadikan rambut dan kulit kepala lebih sihat dengan harga mampu milik

♧♧ SABUN CERAH AJAIB ♧♧

√ CERAHKAN KETIAK
√ KULIT GATAL2, MASALAH KULIT MUKA BERMINYAK
√ KURANGKAN BAU BADAN
√ WANGI SEPERTI DI SPA
√ CERAHKAN LEHER
√ BADAN SEGAR SEHINGGA BALIK KERJA
√ SANGAT2 BERKESAN UTK MASALAH KULIT SPT ECZEMA..KULIT BERJERAGAT..PARUT JERAWAT..KULIT GATAL2..KULIT SENSITIF.

》100 % TERBUKTI BERKESAN

》SABUN MARINE ESSENCE TERBUKTI MEMBANTU MENGATASI MASALAH ANDA.

♡♡SESUAI UNTUK BAYI , KANAK-KANAK , IBU MENGANDUNG & SEISI KELUARGA♡♡

♡♡TIADA KESAN SAMPINGAN & TIADA BAHAN KIMIA♡♡

TAK PERLU RISAU LAGI

TAK PERLU WAS-WAS LAGI

TAK PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI

★ SABUN PENCERAH  MARINE ESSENCE 
★  100% terbukti selamat dan berkesan.

★  mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) :NOT140203726K

★  HALAL

★  terdiri daripada RAMUAN EKSLUSIF bahan semula jadi; 

     Garam Buluh, Ekstrak Teh Pu-Erh, Ekstrak Liquorice, Minyak Tea Tree, Vitamin E,Gliserin, dan Aloe Vera.

Berminat
Pm/whatsapp/telegram

❤️ Mineral Coffee ❤️

Mineral coffee -



 ♡ KENYANG 
♡BERTENAGA ♡
♡SIHAT ♡ KURUS

FUNGSI & KEBERKESANAN MINERAL COFFEE
=======================

♧ Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan
♧ Dapat meneutralkan ASID dalam badan
♧ Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
♧ Mampu menjadi diet harian
♧ Mencegah komplikasi Kencing Manis
♧ Menstabilkan tekanan darah
♧ Mencegah dan memulihkan Gastrik
♧ Mencegah Osteoporosis
♧ Merendahkan risiko sakit jantung
♧ Mengubati Asma
♧ Mencegah Migraine
♧ Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
♧ Anti Penuaan

=========================
MINERAL C0FFEE kaya dengan MAGNESIUM
=========================

● Kopi Mineral diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segar Robusta yang amat mengharumkan. Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja memenuhi kepuasan para penggemarnya dengan aroma yang menyegarkan, malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya Magnesium.

● MAGNESIUM merupakan sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. Magnesium juga dikenali sebagai mineral anti stress! (The most relaxation mineral).

● Angka kalsium yang diperlukan oleh tubuh adalah sebanyak 800mg setiap hari, manakala magnesium pula antara 400-450mg setiap hari. Keperluan magnesium harian bagi wanita hamil disarankan supaya ditambah, begitu pula wanita yang telah mengalami menopause serta tubuh yang sedang mengalami stress.

=================

Pm/call/whatsapp/wechat/telegram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...