Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

♥♥ Nuffnang ♥♥

♥♥ Suka Blog Ni??? ♥♥

Share |
Wednesday, June 8, 2011

♥♥ Bila Kte SAYANG org 2 ♥♥

Biler kiter syg org tu
Kita tnggu dia lame pn x per
Tp biler dia tnggu kiter???dia mrh2
Hati kate alah , adatlah ada yang mnnunggu n ditnggu

Biler kiter syg org tu
Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bsn,
Tp biler kite bosan Ada dia lyn kiter?
Hati kate x pe dia busy kott

Biler kiter syg org tu
Kita gdh ngan dia , kita diam je
Tp dia heboh 1 dunia
Hati kate x pe , dia tension tuu

Biler kiter syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org lenn atau matikan
Biler jd cm2, x pe
Hati kata, x pe, lyn je, kwn dia, kwn kiter gak

Biler kiter syg org tu
Kita bercerita dgn dia , citer ngan
tunggul lg baik
Tp biler dia bercerita ngan kita
Kita dgr, sepatah2 kite kena ingt...klu x ingat kita yang kena marah
Hati kata x pe syg katakn…

Biler kiter syg org tu
Kita n dia lpr
Tp kiter bg sume roti kita kat dia
Hati kata , ala jagalh ati dia , sian dia….

Biler kiter syg org tu
Kiter sanggup bg dia rest biler dia letih,
Tp biler kita letih, dia srh jugak kiter
lyn dia bila dia bsn
Adil ker? Hati kata , ala bukan selalu pun..


Biler kiter syg org tu
Kita jadi cam org giler dngr dia sakit ,
Tp biler kita sakit ,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia meraikan
hari kesakitan kita,
Hati kata , ala x pe , x kn dia nak
berkepit ngan kita 24 jam

Biler kiter syg org tu
Kita x prnh pntingkan diri sndri
Tp dia hpokrit thp ngaban
Hati kata x per, dia mmg cm2

Ho3....tp " KEKASIH hati aQ xg2...tggu lma pn xpe ( coz dye leh lyn psp )..kalo aQ tggu dye lg lma aQ leh bsolek...hahaha...dye ada msa nk lyn kalo xbz...kalau call ttp jwb cm time dye dh tdo nyenyak je xkn dijwab...kui3..kalau lapar...sama2 lapar...kalau nk kenyang sama2 cr mkn..letih? aQ n dye tdo je...time aQ sakit dye dtg lawat...bw mknan...xde ar bkepit 24jam...lain org lain cr nya...caring nya...romantik nya...he3...walopn kdg2 Si abg aQ ni kureng romatika tp KAMI sekepala....mcm2 topik leh share...gosip2...berita..sukan..lagu2...movie...mknan minuman pun KAMI suke share...walopn de tuk msg2nya...kui3...yg pasti dye leh dpt tahu kalau suara aQ brubah nadanya ( walo dlm fon )...gerak langkah aQ xsperti biasa...lg2 time aQ mgeluh n mucung naik...he3..fhm2 je ar...dye tukang pujuk...alah2 tomei abg...huk2..


Yg penting jgn bkira...jgn ego...jgn ngada2...( manja xpe kui3 ) tp bkn manja2an...gedik2 xmo...Lelaki lbh suka tgk Kekasihnya pndai b'dikari...b'disiplin , b'prinsip..ringan tulang...hormat org tua...bnyk mdgr dr b'kata2...( no bebel2 )...Jgn mendesak...Jgn kong2..tmpt dye leh curah prsaan...nk call pn skali shr pn dh ckup...coz xkn nk tnya blk2 soalan sma...nnty ketandusan idea...kwang2..Jgn call @ msj time dye keje...( kang dye xleh beri tumpuan kt kejenya ) setia n jujur...
Syg KAMI ikut pakej....hahaha...bkn hnya SAYANG ..tp de.. RINDU....KASIH....CINTA....MANJA...bnyk mn??bnyk2 xt'kira...
Kalo tnya SYG ayg x?
Jwbnya Bkn stkat Syg ayg...ikot pakej ye....hahaha...
So fhm2 sndiri sudeh...

Ada lelaki rimas tnya bnyk2 kali...So korg tnya sekali je...sehari...kalo bjauhan lg syok...rindu lma menebal....sabo2 ye...walopn jauh dye ttp RINDU...jgn risau...Lelaki akan yakin biarkan anda gerak bebas bila anda sndiri tahu b'dikari n pndai jga diri...xde ar dye Risau 24jam...( lg2 kalo awek dye kna kaco ) dye tahu anda xkn melayan...kui3...kalau melyn gak...anda dh silap besar xjujur dgn kekasih anda !!....Renung2kn...slmt b'amal

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...