Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

♥♥ Nuffnang ♥♥

♥♥ Suka Blog Ni??? ♥♥

Share |
Monday, May 2, 2011

♥♥ Kegilaan Tukar Layouts Lg ♥♥

Black Floral

!! Mula2 pilih yg ni...tp mcm xikot mood aQ !!

Xsmpai 4jam...aQ pilih yg lain

Gothic Flowers

!! Last...aQ pilih Layouts ni !!


aQ nk merah , hitam n putih...
~ MERAH ~ 
Kamu termasuk dalam golongan yang sangat berwibawa dan juga senang menguasai teman yang lemah . Walau sering kali bergaul dan bergurau tapi kamu boleh menahan diri . Banyak orang mengatakan cinta , tapi kamu selalu berfikir dan berfikir lagi . Kamu termasuk golongan yang sulit jatuh cinta dan tidak mudah lupakan cinta lama .
~ HITAM ~ 
Kamu termasuk dalam golongan orang yang sangat lincah dalam hal-hal tertentu saja . Kalau kamu berada dilingkungan yang tidak disukai , maka kamu akan menjadi murung . Kamu selalu tampil menarik , rapi , cukup banyak lawan jenis berusaha mengejar dan merebut cinta kamu .
~ PUTIH ~
Jika kamu menyukai warna putih , maka kamu adalah orang yang dilahirkan ke dunia dengan sempurna , banyak orang mengagumi kamu karena sifat angun , sifat idealis dan moral kamu yang teramat tinggi . Tak pernah angkuh , senang menolong siapa saja yang membutuhkan bantuan kamu .

!! Ni plak antara makna tersirat melalui warna kegemaran !!
Pastilah hampir semua orang mempunyai salah satu jenis warna yang sangat disukai dari sekian banyak warna yang ada atau yang biasa disebut dengan warna kegemaran . Nah , dari situ kita boleh lihat watak kamu berdasarkan warna kegemaran kamu .

~ BIRU ~ 
Jika kamu menyukai warna biru , maka kamu termasuk dalam golongan pemurung , selalu menyenangkan dan selalu bertindak pasif dalam segala hal . Mendambakan ketenangan dan ketenteraman . Kamu selalu mendapat kesulitan dalam pergaulan . Demikian pula dalam bercinta karena kamu pintar dalam menyembunyikan perasaan .

~ HIJAU ~
Warna kesukaan kamu hijau , maka kamu adalah golongan yang sangat romantik , menyukai keindahan , menyenangi alam dengan udara yang sejuk . Kamu adalah seseorang yang selalu memegang prinsip . Dalam hal bercinta kamu mengidam-idamkan calon teman hidup yang penuh toleransi dan dapat dipercayai .
~ KUNING ~
Kesukaan kamu warna kuning menandakan bahwa kamu memiliki sifat optimis . Kamu golongan periang dan senang bergaul , tidak memiliki penampilan yang kolot . Sifat tolong-menolong selalu ada dalam diri kamu , karena menolong merupakan suatu kewajiban mutlak bagi kamu . Kamu orang yang tidak pernah meremehkan siapa pun juga , walaupun seseorang itu dungu dan bodoh .
~ UNGU ~
Kalau warna Ungu (Violet) menjadi warna kegemaran kamu maka kamu adalah golongan yang benar-benar luar biasa . Dalam menghadapi masa depan kamu tidak pernah ragu-ragu , apa yang dikerjakan kamu adalah yang terbaik . Kamu pandai benar dalam mengikuti perkembangan zaman . Dalam bercinta , hanya merekalah yang kuat mental yang boleh mendekati dan menjadi kekasih kamu .




6 comments:

eqaira said...

layout lawa dah. tapi, kalo kemas sket, mesti lg lawa.
try edit die punye kelebaran.
^_^ just for suggestion.
♥ sharing is caring ♥

syty fizza said...

xtau nk edit kelebaran 2 ar plak...hehehehe

eqaira said...

kalo layout ni gune edit html, mmg payah sket nak edit sbb, kene cari satu2, kene pandai bace die punye format yg ala2 c++ tu..

tapi, kalo layout ni yg tambah html kat dalam tempat "Design" tu, dan masih menggunakan template asal blog, boleh edit die punye kelebaran kat "Template Designer", kat "adjust widths". ni pun, kalo ade keserasian antare code html dengan template..

hehe. panjang gler nak xplen. mmg payah sket. kalo mase eqa dlu2, seharian jugak dok ngadap blog. bace code2 tu sume. kene rajin dan tekun sket la. huhuhu

syty fizza said...

yg adjust kt c2 xleh...akak pn dh naik rabun nk adjust2...so xpelah...kalo rajin2 nnty akk wat ar..

eqaira said...

orait bebeh. best of luck! ^__^-

syty fizza said...

cmni ke ??akak dh belek2 tgk tutorial adjust layouts ni...2jam duk mgadap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...